dijous, 21 de febrer del 2013

Inspiració: centres de taula amb fruita.



Alguna vegada ja us he comentat que m’agraden molt les flors. El tindre un jardí era una de les meves il·lusions i ara un somni fet realitat. Quan es el moment de fer i organitzar una FESTA, com pot ser una boda, bateig, un aniversari o qualsevol altre celebració, hem de pensar en els centres de taula. Normalment els centres de taula son sempre fets amb flors. La veritat es que queden preciosos, però tenen algun inconvenient, com el preu ( que moltes vegades son desorbitats) i que en un parell de dies els hem de llançar a la brossa.
Per això us vull mostrar unes fotografies de centres de taules fets amb fruites.  Ja se que depenen de l’estil de boda no quedarien gairebé,  però en una boda rústica i campestre son perfectes.





Podem utilitzar taronges, llimones, préssecs, mandarines, cireres, maduixes... etc. Totes elles ens aportaran una varietat de colors i textures molt diferents i acompanyades amb algunes flors silvestres pot quedar molt ORIGINAL. 
 








En moltes festes també es típic posar una taula de caramels i dolços. Que us semblaria que en lloc de dolços fossin fruites???? 







Be, ja se que els dolços son dolços... i que les flors son flors...  però de vegades va molt be canviar algunes coses que donem per fetes!!! 

Us atreviríeu a posar fruita com a centres de taula???


1 comentari: