dimarts, 16 de juliol del 2013

Inspiració: fem una pinyata!!


Després d'uns dies de vacances, tornem a ser aquí, amb energia renovades, noves idees i nous objectius!!!
Que us sembla si us explico com fer una pinyata per als més petits de la casa???

No és una tradició molt arrelada ,  aquí a Catalunya, però és cert que cada vegada es veuen una miqueta més. La veritat és que quan fem una festa a casa, no pot faltar la pinyata. Als petits els encanta! És un moment de molta emoció!!!
A les botigues de caramels, normalment  venen  algunes pinyates, però sempre són les mateixes, amb les mateixes formes i colors ... o sigui que .. perquè no ens fem nosaltres la nostra pinyata, totalment personalitzada  per la nostra festa??
Que us sembla aquesta?? és perfecta per a una festa d'estiu!! i mireu que fàcil és fer-la.







Tan sols necessitem un cartró, tan gran com vulguem la pinyata, paper crespó dels colors que us agradin, tisores i cola.

Podeu veure que és molt fàcil, només heu de dibuixar la forma del gelat, dues vegades, i retallar-les. Un cop teniu les dues cares heu unir-les amb una tira de cartró que farà de lateral. Quan ja teniu l'estructura muntada només heu decorar amb tires de serrells de paper crespó.




La forma de gelat és una de tantes, només heu posar una mica d'imaginació i aconseguireu una pinyata original i única!! Aquí teniu altres exemples molt apropiats per l’estiu .....





Imatge


El mètode per construir-les és el mateix per a totes ... 

Ah!!! per cert no oblideu el més important: omplir de caramels o petits detalls la pinyata!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada