divendres, 2 d’agost del 2013

Pròxim sorteig!!!

D'aquí a pocs dies, exactament el 18 d'agost farà un any que vaig començar a escriure aquest blog. La veritat és que estic molt orgullosa del que he anat avançant, que cada vegada ho conegui més gent, que per a moltes persones sigui una blog de consulta per poder fer manualitats amb els seus peques...

I per agrair tota aquesta confiança que m'heu donat durant aquest any, ho celebrarem amb un sorteig!

Sortejarem aquesta bonica FOFUCHA, que he fet jo mateixa ...





Les FOFUCHAS estan fetes de goma EVA o FOAMY.




La goma EVA (que es designa així per les sigles en anglès, ethylene vinyl acetate, o sigui etilè i acetat de vinil) o també conegut com FOAMY (escumós) és un material que combina amb qualsevol accessori o producte i és un material que no substitueix a cap conegut, sinó que pel contrari, el complementa.
La goma EVA o el FOAMY es presenta en làmines de diversos gruixos, colors i mides, i les seves característiques més significatives són:
No és tòxic, és rentable, fàcil de pintar, fàcil de tallar, i fàcil de pegar. I el més important és que és termoformable o sigui que és fàcil de modelar amb el calor i com té memòria no perd la forma que li hem donat.






Les FOFUCHAS es poden personalitzar, amb el color del cabell, dels ulls, amb la roba... etc . S’utilitzen molt per regalar en  comunions i bodes.
Les bases del sorteig us les explicaré en uns dies! No us despisteu!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada