dijous, 27 de setembre de 2012

Inspiració: Botelles
Una bona idea per decorar el centre de taula de qualsevol festa o celebració, es la utilització de botelles. Es una opció molt econòmica ja que no es necessari   compra-les, perquè les podem trobar per casa, ja siguin botelles d’aigua, moscatell, cerveses, sucs, vins...

Hi ha una gran varietat de models, grandàries, formes, colors, amb gravats o sense. El element més important a l’hora de decorar-les, son les FLORS.
Les flors que decidim posar han d’anar amb concordança amb el color que teniu pensat que predomini a la celebració.

També es important pensar com col·locarem les botelles, ja que si s’han de col·locar com a centre de taula, queda molt elegant, posar-hi una base, sempre en funció del estil de la celebració, com podria ser per una festa minimalista una capsa de metall, o per una festa rústica una cistella, damunt d’un tronc o amb una capsa de fusta vella.


També es molt original fer una decoració suspesa. Es a dir penjar diferents tipus i formes de botella a diferents alçades. Es poden penjar del sostre, un arbre, de la paret,  de qualsevol lloc que sigui una mica alt i tinguem a l’abast. 

Utiltzar altres elements de decoració, que no siguin flors, com per exemple pompons, o espelmes si es tracta d’un sopar romàntic o una celebració a la nit, també es molt elegant. 

Imatge
El color o tonalitat de la botella també es un element clau per la decoració. Es pot jugar amb la seva transparència o amb els tons marrons i blaus segons més ens convingui. Aquí us deixo un taller per poder Tenyir botelles y pots. i aconseguir el to que desitgem.


Imatge

Si el que volem no es una botella tenyida sinó pintada, es molt fàcil, només hem de  tenir pintura amb esprai. El resultat es impressionant. Com podeu veure a la boda de l’Anna i l’Oscar les botelles del centre de taula eren botelles d'aigua pintades de blanc. 


Per les taules del nens també es poden fer servir les botelles reutilitzades, sempre que es decorin de forma més informal. 
ImatgeQue us sembla?? Utilitzarias botelles reutilitzades per una celebració a casa o  fins i tot per una boda??
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada