divendres, 21 de setembre de 2012

LA BODA DE L'ANNA I L'OSCAREl passat dia 15 de setembre es van casar uns dels nostres millors amics,  l’Anna i l’Oscar. Va ser una cerimònia molt emotiva i especial.

L’Anna em va demanar que li dones un cop de ma amb la decoració de  la celebració, ja que el restaurant tot era de color blanc. Els nuvis el que tenien molt clar es que els hi agradava el color taronja, i amb això  vaig començar a treballar.
Volien que fos senzill i personal.
Aquest va ser el resultat. A veure que us sembla:


Abans:i després : 


Tota la decoració va estar inspirada amb cintes de setí i organdí.La taula dels nuvisI la dels nens, molt més informal i divertida. I el panell de taula  


 Per als nens els hi vam fer un cistell tot ple de material per dibuixar i pintar. Va ser tot un a cert ja que els nens van estar molt entretinguts i contents!!!


1 comentari:

  1. Estimats bloggers sóc l'Anna(la núvia) i us puc assegurar que la decoració i els detalls de les taules van ser tot un èxit. Tothom va quedar gratament sorprés. De les bodes que heu anat, algú s'enrecorda com era del centre de taula? Puc assegurar que de la nostra boda si! Originalitat, elegància, bon gust i senzillesa. Gràcies Silvia!

    ResponElimina