dimarts, 2 d’abril del 2013

Fem manualitats: Roses de Sant Jordi


S’acosta la Diada de Sant Jordi, i la nostre escola la vol celebrar d’una manera especial. Un dels actes que s’estan preparant es una exposició de roses. Han de ser roses de diferents tipus, que porti cada un dels nens.
De vegades triguem més temps pensant com fer una manualitat que no pas fent-la. Dubtem si fer-la de roba, de paper, de fang....etc. Per això, avui us deixo una petita recopilació de com fer una rosa. Segur que alguna mare, en pot treure profit!!!
 He buscat per la red, i aquestes son les més fàcils de fer. A veure que us semblen!!






Les primeres son totes de paper. Son força fàcils de fer,  tan sols necessiteu una mica de PACIÈNCIA i bona VOLUNTAT, a  més a més d’una mica de paper, ja siguin mapes que no feu servir, amb fulls d’algun llibre vell, o també pot quedar molt bé, si feu servir una partitura de musica.






Per mi, aquestes següents son les més senzilles. Tan sols heu d’imprimir quatre vegades el cor amb paper de color, retallar i doblar com es veu a la fotografia. Al centre hi enganxarem un “limpiador de pipa” de color verd que farà de tija.




Aquestes altres també son mol fàcils de fer. Nomes heu de dibuixar la forma d’un cargol, com podeu veure en la fotografia, al damunt del paper que més us agradi, o també ho podeu fer amb filtre de color.







Amb paper de seda també queden molt originals!!







Aquests dos últims exemples, ja son una mica més complicats, però res que no es pugui fer!! I la veritat es que son les més boniques i més reals.




Amb les fotografies ja queda força clar com s’han de fer.



A veure si demà us puc deixar un parell d’exemples més...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada